
Zabpelyhes rántotta másként
Zabpelyhes rántotta hozzávalók:
3-4 tojás
Damona Himalája só
Damona Vital kókuszolaj a sütéshez
gyümölcs ízlés szerint
3-4 evőkanál Damona zabpehely
fehérjepor (elhagyható, de vele még finomabb)
Zabpelyhes rántotta elkészítése:
A tojásokat felverjük, sóval ízesítjük. A gyümölcsöket apróra daraboljuk. A barack, a szilva éppen úgy remek választás, mint az ananász, vagy az alma, de banánnal is elkészíthető.
Ha szoktunk ízesített fehérjeport fogyasztani, akkor 1-2 evőkanállal tegyünk a tojásba, és keverjük el jól. Nélküle is elkészíthető, de édesszájúaknak plusz íz világot ad a fehérje az ételhez. Keverjük el a gyümölcsöt és a zabpelyhet is a tojással.
Kókuszolajon kevergetés mellett 1-2 perc alatt kisül a keverék, ami látszatra a rántottához hasonlít, de esetében különleges, édes ízű, a zabpehelynek köszönhetően pedig rendkívül laktató finomság kerülhet az asztalra.